Tradycyjny czeski Absinth jest wyprodukowany według pierwotego przepisu. Tradycyjny czeski Absinth produkowany jest przez macerację mieszki ziół. Smak i zapach dragamli umcniony jest poprzez dodatnie mięty i anyżu. Ten gorzkawy napój alkoholowy zawiera thujon – środek halucynacyjny w UE ograniczony na 10 mg/l.
Produjujemy również tradycyjny czeski absinth czerwony i czarny. W czerwonym ansincie jest domieszka cynamonu, w czarnym absincie podwójna ilość anyżu. Tradycyjny czeski absinth można spożywać bezpośrednio. Jest również bardzo popularnym napojem wśród barmanów, którzy używają go podczas produkcji napoi mieszanych. Absinth od dawna miał reputację afrodyzjaku.
Fruko-Schulz s.r.o.
Jiráskovo předměstí 629/III
Jindřichův Hradec
377 01
Czechy
www.fruko.cz
Ing. Tomáš Petrů
export manager
Telefon:+420 384 372 426
Faks:+420 384 321 087
Języki:
Czeski, Angielski, Niemiecki, Rosyjski
Formularz kontaktowy >>
Ladislav Kremlička
sales manager
Telefon:+420 384 372 424
Faks:+420 384 321 087
Języki:
Czeski, Angielski
Formularz kontaktowy >>
Nazwa produktu: Tradycyjny czeski Absinth | ||
Marka produktu: Fruko-Schulz | ||
Miejsce pochodzenia: Republika Czeska | Warunki płatności: Kartą, Gotówką, Fakturą | |
Wielkość produkcji: 618 hl za rok | Minimalna wielkość dostawy: według uzgodnienia | |
Cena za sztukę: Według aktualnego cennika | ||